Mihailo Stefanović

Mixa

Sportista, audio inženjer, autor i kantautor, sportski novinar i komentator

Domaćin podkasta:
Povežimo se:

UPOZNAJMO SE

Mihailo je počeo da se bavi sportom još od malih nogu, najduže se zadržao na košarci (7 godina ) i američkom fudbalu koji je igrao 13 godina. Nakon odluke da je vreme da kopačke "okači o klin", posvetio se treniranju mlađih generacija sa kojima  ima jednu titulu prvaka države i nekoliko srebrnih medalja.

Uporedo sa sportom završavao je srednju meteorološku školu i Fakultet za kulturu i medije, a od početka srednje škole izrazio je posebne afinitete prema muzici, kako produkcijski, tako i stvaralački.

Prvi posao tonca dobio je još u srednjoj školi, a ljubav prema mikrofonu odvela ga je i do komentatorske kabine.U udruženju autora i kantautora Srbije ima više od 200 prijavljenih autorskih dela, a stoji i produkcijski iza nekih uspešnih projekata.Nakon završetka sportske karijere dobija posao na Sport Klub televiziji kao komentator NFL i NBA lige, a do prelaska na Arena Sport televiziju komentarisao je sve što se emitovalo u direktnim prenosima od košarke i američkog fudbala.

Prvi je pokrenuo video podkast o američkom fudbalu na ovim prostorima pod nazivom SK NFL Podcast koji je kasnije prerastao u 99 Jardi u Infinity Lighthouse produkciji.

Danas je voditelj i autor emisije NFL Arena, podkasta 99 jardi i košarkaškog podkasta 1 na 1.

Copyright © 2024. Infinity Lighthouse. Sva prava zadržana.