Podkasti

Srce Infinity Lighthouse od kojeg je sve počelo jesu podkasti Infinity Lighthouse. Naša svetlost su vaši i naši glasovi. Čak i u mraku možemo da se čujemo, pa samim tim i vidimo i svetlo je uvek tu, kada god progovorimo i čak i kada je najtamnija noć. Stoga su i podkasti naša srž i ono iz čega sve kreće. A, kada se pokrenu i kamere, zaista se pojavi i stvarna svetlost.

Krug 76 - još jedan krug nakon završenog trkačkog vikenda, u kom analiziramo strategiju, odluke ekipa i vozača, iznosimo pretpostavke i predviđanja. Čitamo i tumačimo pravilnike, zbunjujemo vas, ali i razjašnjavamo nejasnoće. Do sitnih sati pričamo međusobno i sa vama o aktuelnostima u Formuli 1 i Moto GP-u. Vežite se, polećemo!

Najnovija epizoda

Slavimo igru i raspravljamo o njoj. Analiziramo NBA i svetsku košarku. Komentarišemo najnovija dešavanja, transfere i utakmice. Uživamo u zajedničkom deljenju strasti prema košarci, diskutujemo o tehnikama igrača, taktikama timova i strategijama koje oblikuju ovu predivnu igru. 

Najnovija epizoda

Jedini domaći podkast posvećen vaterpolu i našim najtrofejnijim sportistima - vaterpolistima. U razgovoru sa igračima, trenerima i selektorima prolazimo teme koje se tiču sporta i života. Čućete lična iskustva, savete, mišljenja i stručne analize. Upoznaćete mlade nade vaterpola, i podsetiti se iskusnih i dokazanih vaterpolista. 

Najnovija epizoda

Da li znate koliko Kosmosa postoji? Ne znamo ni mi. Ali znamo da postoji Kosmos 76, svet u kom pričamo o planetama, zvezdama, svemirskim istraživanjima i ekspedicijama. Pridružite nam se u misiji.

Najnovija epizoda

Bivši igrači, treneri i komentatori američkog fudbala za jednim stolom profesionalno i dubinski analiziraju utakmice, igrače i strategije timova. Družimo se do kasno u noć, jer nam uvek fali još jedan jard.

Najnovija epizoda

Stižu novi
podkasti ✨
Copyright © 2024. Infinity Lighthouse. Sva prava zadržana.